La Maria descobreix al seu jardí un curiós arbre. I des d’aquell dia no pot deixar de fer-se preguntes. Un recorregut per un jardí i pels misteris de la vida.
Mida21 x 26.5 cm
Número de pàgines32
EnquadernacióCartoné
ISBN978-84-17555-79-5
PVP16,00€
Premi Junceda, 2016
Recomenat Premi Fundació Cuatrogatos, 2016

L’arbre de les coses

Un dia la Maria descobreix al seu jardí un curiós arbre, l’arbre de les coses. I des d’aquell moment no pot deixar de fer-se preguntes. De l’arbre de les coses hi floreixen peixos, estrelles i núvols. Però quan les flors dels altres arbres deixen pas als fruits, les flors de l’arbre de les coses desapareixen i no es converteixen en res. Aquest llibre proposa un recorregut per un jardí i pels misteris de la vida de la mà de la paraula poètica de la María José Ferrada i de les il·lustracions de Miguel Pang Ly, que poblen el jardí de la Maria de criatures curioses i plenes de vida, alhora que li donen a l’arbre de les coses l’aspecte de quelcom preciós i indefinible que ve d’un lloc llunyà.
Un dia la Maria descobreix al seu jardí un curiós arbre, l’arbre de les coses. I des d’aquell moment no pot deixar de fer-se preguntes. De l’arbre de les coses hi floreixen peixos, estrelles i núvols. Però quan les flors dels altres arbres deixen pas ...