És l’últim dia abans que comencin les vacances. Encara hi ha treball per fer i molt per preparar. Per això, tothom a la ciutat es lleva molt d’hora. Potser, d’aquesta forma, es podran lliurar d’un Embús Gegant.
Mida28 x 21 cm
Número de pàgines44
EnquadernacióCartoné
ISBN978-84-17555-73-3
PVP16,00€
Premi Àlbum Il·lustrat de la Biblioteca Insular de Gran Canaria, 2021

Un Embús Gegant

És el darrer dia abans que comencin les vacances. Encara queda feina per fer i moltes coses que cal preparar, per això, tothom a la ciutat es lleva ben aviat. Potser, així, es podran lliurar d’un Embús Gegant. Qui no s’ha trobat mai atrapat al cotxe enmig d’un embús descomunal? Com va començar? Quan s’acabarà? Si ho voleu saber, aquest és el vostre llibre, ja que us desvetllarà qui, des de temps immemorials, és el responsable de fer-nos perdre tantes hores parats dins del nostre cotxe. Ho aprendrem tot d’ell: com viu, quines coses li agraden, com fa la seva feina i on va de vacances. Però no només això, sinó que a més a més descobrirem que, dins de les entranyes d’un embús, entre els passatgers dels cotxes esdevenen successos sorprenents. Aquesta obra, animada per un sentit de l’humor entremaliat, no necessita paraules, sinó que es desenvolupa a través d’una seqüència d’il·lustracions plenes de detalls que, si les observem atentament, ens oferiran rialles i sorpreses.
És el darrer dia abans que comencin les vacances. Encara queda feina per fer i moltes coses que cal preparar, per això, tothom a la ciutat es lleva ben aviat. Potser, així, es podran lliurar d’un Embús Gegant. Qui no s’ha trobat mai atrapat al ...