La llavor somia en ser un brot. Xim! Diu la pluja. Miau! Diu un gat. I això, en l’idioma de la llavor, significa que l’acompanyaran encantats. I tu? T’apuntes a l’aventura?
Mida16 x 22.9 cm
Número de pàgines36
EnquadernacióCartoné, Llibre de cartró
ISBN978-84-17555-49-8
PVP13,00€

Zum zum. El viatge de la llavor

María José Ferrada i Marco Paschetta expliquen una història ens acompanya des de sempre: la del viatge de la llavor que es desplaça lleugera des de la planta on va néixer fins a trobar el lloc perfecte per posar-se a dormir i brollar. Ho fan amb la lleugeresa pròpia d’una llavor, jugant amb onomatopeies i amb tota una sèrie de personatges simpàtics, curiosos i dedicats. Tots acompanyen la llavor en el seu viatge: alguns animals, com el gat i el gos; els elements, el sol, el vent i la pluja; i dos nens, que observen atentament el món al seu voltant. Es tracta d’un viatge, un esdeveniment diminut i a l’hora tan gran com la força de la vida.
María José Ferrada i Marco Paschetta expliquen una història ens acompanya des de sempre: la del viatge de la llavor que es desplaça lleugera des de la planta on va néixer fins a trobar el lloc perfecte per posar-se a dormir i brollar. Ho fan ...